Antena Căutare

Vezi cine este cea mai bogata romanca din lume!

Cea mai bogata romanca din lume are o avere fabuloasa de 7 miliarde de dolari si sta la bratul unui barbat care a fost ravnit de mii de femei. Jenny s-a casatorit cu John Paulson in 2000, iar de atunci viata ei a intrat intr-un con de umbra.

Mariajul celor doi a uimit cercurile in care se invarteau, mai ales ca John - un ravnit burlac de pe Wall Street - era curtat de fotomodele si femei celebre.

Atunci cand s-a casatorit cu Jenny, asistenta de origine romana, John a renuntat la petrecerile mondene si la viata de playboy pentru a fi alaturi de femeia pe care o iubeste. Cei doi au in prezent doi copii si locuiesc in Upper East Side, New York, dar mai au locuinte si in Southampton si Aspen.

Casatoria cu Jenny a fost un atu si pentru John. Daca in anul 2000 averea lui era estimata la 100 de milioane de dolari, acum a ajuns sa aiba peste 15 miliarde de dolari, fiind pe pozitia 39 in topul celor mai bogati oameni ai lumii.

Cei care analizeaza averea celor doi au estimat ca sotia lui, Jenny, a ajuns sa creasca valoarea imperiului cu 7 miliarde, scrie Bucharestherald.com.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: Antena3

Foto: bucharestherald.com

FOTO! Vezi inventia care ne-ar putea schimba viata... Mintea vede ce vrea. Top 10 cele mai bizare iluzii vizuale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x