Antena Căutare

Vezi cum arata femeia cu marimea 44 la pantofi!

Kate Silvertone, o prezentatoare de stiri de la BBC, se confrunta cu o problema mai rar intalnita la femei: poarta marimea 44 la pantofi, relateaza Daily Mail.

Inca din perioada adolescentei, s-a confruntat cu tot felul de probleme din acest motiv. La 14 ani purta deja marimea 43 si nu gasea pantofi in magazine. Purta incaltaminte de baieti, iar momentele in care mergea cu mama ei la cumparaturi erau extrem de jenante. A fost foarte fericita cand a aparut incaltamintea unisex, precum tenisii.

Una dintre cele mai mari probleme le-a avut la nunta. Si-a comandat pantofi care sa se asorteze cu rochia, dar pentru ca erau facuti din satin s-au deteriorat din cauza zapezii. Atunci, Kate Silvertone a fost nevoita sa poarte o pereche de pantofi barbatesti, imprumutati de la unul dintre invitatii la eveniment.

A fost atat de usurata ca se simtea in sfarsit confortabil, incat nu i-a pasat ca incaltaminea masculina se vedea si in unele poze. Kate Silverton s-a obisnuit sa gaseasca greu incaltaminte pe masura ei, limitandu-se doar la doua magazine din Londra. Daca astfel de pantofi nu vor fi produsi in continuare, se gandeste sa isi produca singura incaltamintea.

Acum, este preocupata de faptul ca fiica ei va avea aceeasi problema. Deja a observat ca picioarele micutei sunt prea mari pentru varsta ei si pijamalele de bebelus ii raman mici foarte repede.

Foto: Daily Mail

VIDEO! Clienti "serviti" cu trenuletul intr-un local din Praga... VIDEO! Cel mai urmarit videoclip in 2011: un caine vorbeste cu stapanul sau!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x