Antena Căutare

Vezi cum arata harta care jigneste pe toata lumea! Romanii, corupti si faliti

Ca americanii nu stau prea bine la geografie deja stie toata lumea. Ce am aflat abia acum este cum arata o harta pe intelesul locuitorilor din Statele Unite. Una care jigneste pe toata lumea.

Inclusiv pe pinguini, dupa cum noteaza internautii care au raspandit-o pe retelele de socializare. Cum suntem noi vazuti deloc flatant.

A revoltat o lume intreaga, asa ca noi ne-am gandit sa gasim totusi, partile pozitive ale hatii. Cu siguranta te ajuta sa afli inainte sa pleci in vacanta in strainatate cam de ce probleme te vei lovi, cu ce fel de oameni vei avea de-a face. Spre exemplu, potrivit acestei harti, in Franta, Spania si Portugalia stau doar lenesi. Asa ca nu va mirati daca ospatarului ii ia o vesnicie sa va aduca o cafea.

Rusia este "Pustiul". Iar Antarctica primeste eticheta de. "Pinguini tampiti".

Romania apare pe aceasta harta sub numele de corupti si faliti. Sigur, asta nu cred ca ne surprinde. Dar, ce intriga oarecum este ca mare parte din Europa primeste aceeasi eticheta. Daca va gandeati ca pasiunea romanului pentru alcool ne va scoate in fata, v-ati inselat. Titlul de "Betivi si nimic altceva" il primesc canadienii.

Prostituate si cocioabe - asa e descrisa Brazilia. Iar cei din tarile nordice intra in categoria nesimtiti. Vorba cine-mparte, parte-si face nu se mai aplica si in aceasta poveste. Nici americanii nu sunt cadorisiti cu vreun compliment. America de Nord se imparte in "Drogati", "Isus si metamfetamine", "Criminalitate" si "Ciudati".
Din fericire, vorbim despre o harta care circula pe Internet. Nu una care sa se studieze la scoala.




Foto:Foto: elephantjournal.com

VIDEO! Flash mob inedit cu pensionari la mall... Naveta spatiala americana Discovery, ultima sa calatorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x