Antena Căutare

Vezi cum il celebreaza Google pe Keith Haring, pictorul de la metrou!

Google omagiaza astazi 54 de ani de la nasterea lui Keith Haring, un activist american si artist pop. Logo-ul destinat pictorului de la metrou este unul special, reprezentat prin culorile oficiale ale motorului de cautare – rosu, albastru si galben – precum si niste oameni care sarbatoresc si danseaza.

Cum Keith Haring a fost talentat de mic, el a cautat o modalitate prin care sa se evidentieze de toti ceilalti artisti din New York. Asa ca barbatul a gasit solutia perfecta pentru a se face cunoscut: pictand la metrou.

Lucrarile lui Keith Haring ii determina pe trecatori sa protejeze acest gen de arta. Graffiti a fost, de altfel, arta care defineste cariera lui Keith Haring, in ciuda devotamentului sau pentru pictura religioasa.

Pictorul a murit de SIDA, la 31 de ani, boala pentru studierea careia a contribuit tot timpul vietii. In acel an, Madonna a concertat la New York. Toti banii stransi in concertul acela au fost donati, in memoria lui Keith Haring, unei asociatii care se ocupa de bolnavii de SIDA.

Cea mai mare statie de metrou din lume va fi construita in Hong Kong... FOTO! Un artist creeaza tablouri din scotch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x