Antena Căutare

Vezi cuvintele care au inviat o femeie decedata de 45 de minute!

O femeie de 49 de ani din Marea Britanie a revenit la viata in mod miraculos dupa ce a suferit un atac de cord, iar medicii au declarat-o moarta in urma mai multor incercari de resuscitare, relateaza Daily Mail.

Lorna Baillie a intrat in moarte clinica si a fost tinuta in viata artificial. La 45 de minute dupa ce a fost declarata moarta, cei patru copii si sotul victimei s-au adunat in jurul patului de spital pentru a-si lua ramas bun de la ea. Sotul femeii i-a soptit la ureche ca o iubeste si ca isi doreste ca ea sa revina la viata.

Imediat dupa acest moment, au observat o imbunatatire a culorii pielii si au chemat o asistenta, dar aceasta le-a spus ca nu trebuie sa isi faca sperante pentru ca nu este decat un efect al tratamentului medical pe care l-a primit.

Una dintre fiicele Lornei Baillie a simtit cum mama ei i-a strans mana si a observat ca a clipit. Si de aceasta data, asistenta medicala a spus ca sunt doar niste reflexe si ca femeia nu isi va reveni.

Sceptice, rudele femeii au cerut ca aceasta sa fie vazuta si de un doctor. Astfel, au constatat ca ii revenise pulsul, iar victima a fost dusa de urgenta la terapie intensiva.

De atunci, starea ei de sanatate a continuat sa se imbunatateasca si a fost mutata de la terapie intensiva intr-un salon normal.

Foto: Daily Mail

FOTO! Opere de arta din flacari... In doi ani va incepe o noua era glaciara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x