Antena Căutare

Vezi efectele adverse ale tratamentele de netezire a pielii cu impulsurile de lumina!

Charlotte Cripps, o jurnalista din Marea Britanie, a aflat pe propria piele care sunt efectele secundare ale tratamentelor cosmetice. In cadrul unui reportaj pentru netezirea pielii la un centru spa, a ramas cu pielea plina de cicatrici hidoase.

In urma cu trei ani, femeia a mers la un salon pentru a scrie un articol despre netezirea pielii cu ajutorul impulsurilor de lumina. La recomandarea unei prietene, femeia a ales un salon din Ladbroke Grove. Dupa terminarea tratamentului, jurnalista a simtiti o durere ingrozitoare la nivelul pielii.

Cand s-a uitat in oglinda, a fost atat de socata de arsurile de pe piept, incat a inceput sa tipe. Pana acum, a fost supusa la mai multe tratamente, dar nu a putut scapa de cicatrici.

Povestea jurnalistei a devenit cunoscuta abia anul acesta, cand a decis sa lupte pentru introducerea unei legi care sa prevada ca la interventiile cosmetice sa asiste si un medic.

Foto: Daily Mail

Previziune meteo pentru anul 2100! Apa, din ce in ce mai putina!... A scapat cu viata dupa ce iubitul a ingropat-o de vie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x