Căutare Live

Vezi efectele adverse ale tratamentele de netezire a pielii cu impulsurile de lumina!

Charlotte Cripps, o jurnalista din Marea Britanie, a aflat pe propria piele care sunt efectele secundare ale tratamentelor cosmetice. In cadrul unui reportaj pentru netezirea pielii la un centru spa, a ramas cu pielea plina de cicatrici hidoase.

In urma cu trei ani, femeia a mers la un salon pentru a scrie un articol despre netezirea pielii cu ajutorul impulsurilor de lumina. La recomandarea unei prietene, femeia a ales un salon din Ladbroke Grove. Dupa terminarea tratamentului, jurnalista a simtiti o durere ingrozitoare la nivelul pielii.

Cand s-a uitat in oglinda, a fost atat de socata de arsurile de pe piept, incat a inceput sa tipe. Pana acum, a fost supusa la mai multe tratamente, dar nu a putut scapa de cicatrici.

Povestea jurnalistei a devenit cunoscuta abia anul acesta, cand a decis sa lupte pentru introducerea unei legi care sa prevada ca la interventiile cosmetice sa asiste si un medic.

Foto: Daily Mail

Previziune meteo pentru anul 2100! Apa, din ce in ce mai putina!... A scapat cu viata dupa ce iubitul a ingropat-o de vie...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri