Căutare Live

Vezi felicitarea romantica trimisa de Printesa Diana unui angajat al Palatului!

O felicitare pe care Printesa Diana i-a trimis-o unui angajat in 1989 poate fi cumparata acum cu aproximativ 8.000 de lire, relateaza Daily Mail.

Felicitarea i-a fost trimisa lui George, un valet al resedintei regale. Familia barbatului, care a decedat intre timp, a scos la vanzare amintirea primita de la Printesa Diana.

Felicitarea se afla acum in posesia unei companii care vinde obiecte de colectie. Este roz si provine dintr-o colectie creata special pentru printesa Diana.

Pe coperta este desenat un ursulet care sare printre mai multe inimioare roz si are inscriptionat urmatorul mesaj: „Hey Valentine! Nu multi barbati primesc o felicitare de Valentine's Day de la Printesa Diana". Mesajul este completat inauntrul felicitarii de semnatura printesei, care valoreaza acum aproximatv 8.000 de lire.

Printesa Diana obisnuia sa faca astfel de gesturi de Valntine's Day in cazul angajatilor despre care stia ca nu au o relatie.

Foto: Caters News Agency

Cele mai ciudate biletele de dragoste... VIDEO! Un schior, prins in avalansa declansata chiar de el...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri