Căutare Live

Vezi fotografia cu Fecioara Maria care a revoltat lumea crestina!

Biserica "Sfantul Matthew", din Aukland, Noua Zeelanda a starnit din nou revolta intregii lumi crestine dupa ce a publicat un afis care o prezinta pe Fecioara Maria tinand in mana un test de sarcina.

Maria pare foarte socata de ceea ce vede, aceasta fiind si intentia bisericii.

"Ne-am dorit sa prezentam realitatea cat mai aproape de adevar. Vorbim despre o sarcina reala, despre o mama reala si un copil real. Maria a fost foarte socata cand si-a dat seama ca este insarcinata. Nu era casatorita, era foarte saraca si tanara. Sarcina i-ar fi schimbat 100% viata", a declarat Glynn Cardy, vicarul bisericii.
2011/12/15//458907-fecioara-maria-test-sarcina-121569.jpg

Cu toate acestea, biserica nu este la primul gest care a socat lumea crestina. In 2009 a publicat un afis care ii prezenta pe Iosif si Maria in pat, iar alaturi era scris: "Bietul Iosif. E greu sa vii dupa prestatia lui Dumnezeu".

Sursa: Antena 3

Obiect cu efecte bizare, gasit in Marea Baltica. Scafandrii nu isi pot da seama ce este!... Un britanic nu-si mai aminteste ultimii 20 de ani din viata dupa ce a fost intepat de o viespe...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri