Căutare Live

Vezi instalatia din Londra ce repereaza nivelul apelor Tamisei in 3012!

O instalatie uluitoare ce indica nivelul la care va ajunge raul Tamisa in anul 3012 a fost instalata in centrul Londrei, relateaza Daily Mail.

Instalatia numita Plunge, formata din cercuri albastre, fosforescente, reprezinta un punct de reper pentru nivelul pe care l-ar putea atinge raul Tamisa in 1000 de ani. Marcajul figureaza pe coloanele din Paternoster Square, din centrul Londrei, la o altitudine de 28 de metri fata de sol.

Inedita instalatie a fost creata de artistul britanic Michael Plinsky, cu scopul prevenirii unor posibile inundatii. Acesta a declarat: "Londra s-ar putea scufunda sub Tamisa, ce se afla in continua expansiune, daca nu se iau masuri impotriva efectelor anticipate ale schimbarilor climatice". Artistul s-a inspirat din filmul britanic "Flood" din 2007, ce a prezentat o imagine apocaliptica a Londrei scufundata sub apele Tamisei.

Sursa / Foto: dailymail

Uite satelitul care face curat in spatiu!... FOTO! Vezi cum arata aspiratorul spatial!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri