Antena Căutare

Vezi profetiile "Micului Nostradamus"!

Un scolar de 12 ani din Hillington, Norfolk, a profetizat cum va fi lumea in anul 2000, iar viziunile sale s-au implinit aproape in totalitate, fapt ce i-a facut pe cei care i-au descoperit scrierile sa-l numeasca "Micul Nostradamus".


Mai mult, pustiul a prezis ca se va dezvolta foarte mult turismul de leisure, iar oamenii nu vor mai considera ziarele si revistele un moft, ci o sursa zilnica de informare.

"Avioanele vor fi vazute zburand pe cer, iar oamenii vor calatori cu ele atat de placere, cat si pentru a-si rezolva probleme legate de afaceri. Ziarele vor fi foarte ieftine si toti le vor citi in fiecare zi pentru a fi informati", scria Edgar Codling, potrivit Daily Mail.

Singurul aspect pe care nu l-a nimerit in totalitate este privitor la drepturile femeilor: "Cred ca femeile, desi se vor lupta foarte mult sa obtina dreptul la vot, nu il vor obtine si nici in anul 2000 nu vor fi pe acelasi plan cu domnii".

Sursa: Antena3

Vezi cel mai mare aligator capturat in Florida!... VIDEO! Au fentat moartea dupa ce un TIR s-a rasturnat peste masina lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x