Antena Căutare

Viata bate filmul: Vezi cum arata, in realitate, un HOBBIT!

Cercetatorii din Australia sunt pusi pe fapte mari. Folosindu-se de un craniu descoperit in urma cu zece ani in Indonezia (vechi de cel putin 13 milenii), au realizat un "portret robot" al unui om din specia "Homo floresiensis". Un "hobbit" in adevaratul sens al cuvantului! Si, dupa cum era de asteptat, realitatea (cel in varianta de laborator) bate filmul.

Cu doar cateva zile inainte de lansarea filmului „The Hobbit”, in regia lui Peter Jackson, cercetatorii din Australia s-au gandit sa realizeze un portret robot al unui om din specia Homo floresiensis, specie despre care se crede ca a supravietuit pana in urma cu 13.000 de ani. Analizand un craniu descoperit in anul 2003, in Flores, Indonezia, oamenii de stiinta au putut reface, prin tehnici speciale, chipul unui „hobbit”.

„Mi-a luat mai mult timp decat m-as fi asteptat si mi-a dat multe dureri de cap, dar sunt multumit atat de metodele folosite, cat si de rezultatul final”, a declarat Susan Hayes, doctor la Universitatea Wollongong, Australia.

Din pacate, sau din fericire, acest homo floresiensis nu are nimic de-a face cu personajul interpretat de Martin Freeman. Arata destul de ciudat, iar despre plete in vant nici nu poate fi vorba. Plus ca nici carisma nu are!

Vezi si... Au aparut primele parodii ale filmului "The Hobbit"!

foto: Hepta / Daily Mail

Un Craciun...roz!... VIDEO! A vrut sa prinda aripi si a luat o cazatura de tot rasul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x