Căutare Live

Viata din tunel a angajatilor de pe tura de noapte de la metrou

Cu drezina, sub Bucuresti, Beatrice, una dintre reporterele de la "Neatza", ne-a aratat si partea nevazuta a metroului bucurestean

Florin Nechita, sef de linie, a marturisit ca in fiecare noapte se verifica tunelul si calea de rulare a metrourilor, pentru ca trenurile sa circule in siguranta si sa se evite accidentele.

Aproximativ 200 de oameni lucreaza noaptea, la metrou, dupa spusele barbatului.

Oboseala, stresul, conditiile proaste, slaba ventilatie sau curentul reprezinta factori care ii fac pe angajati sa considere munca lor foarte grea.

Si mai trist este ca oamenii nu au nicio speranta ca va veni cineva care sa le calce pe urme. Tuturor li se pare o meserie josnica si prost platita.

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri