Antena Căutare

Viaţa e plină de ironii: Iată-le pe cele mai amuzante

Viaţa este plină de ironii, iar lista de de mai jos, cu lucruri incredibile care au fost, totuşi reale, este cea mai bună dovadă.

Viaţa e plină de ironii: Iată-le pe cele mai amuzante
| Hepta

Viaţa este plină de ironii, iar lista de de mai jos, cu lucruri incredibile care au fost, totuşi reale, este cea mai bună dovadă.

1. Vata de zahăr a fost inventată de un dentist. William J. Morrison a inventat aparatul modern de făcut vată de zahăr, în 1897.

2. Un bărbat şi-a tatuat pe faţă un păianjen pentru a scăpa de arahnofobie. Eric Rico Ortiz este cel care a găsit metoda inedită de a scăpa de fobie, numai că decizia lui a convins-o pe iuba sa să îl părăsească.

3. Nu se cunoaşte data exactă la care a fost inventat hidrantul modern deoarece brevetul de invenţie a fost distrus într-un incendiu. Deflagraţia cu pricina ar fi avut loc în 1836, la biroul unde se înregistrau invenţiile.

4. Cartea împotriva comercializării Crăciunului, a fostei candidate la vicepreşedinţia Statelor Unite, Sarah Palin, a fost lansată în luna noiembrie, pentru a fi cumpărată în perioada sărbătorilor.

5. Angajatul unei fabrici care produce mingi antistres şi-a lovit şeful. Bărbatul i-a dat un pumn, pentru că a fost concediat.

6. Cel mai cunoscut lanţ de restaurante fast food şi-a sfătuit angajaţii să evite să consume produsele pe care le comercializează.

7. Fondatorul site-ului de matrimoniale match.com a fost părăsit de iubită după ce aceasta a cunoscut un alt bărbat prin intermediul portalului creat de el. Greg Kremen şi-a convins iubita să-şi facă profil pe site-ul lui, dar aşa şi-a dus relaţia pe marginea prăpastiei.


Unde e înmormântat Cervantes?... VIDEO! Goi în Machu Pichu! Noua modă în materie de turism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x