Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Viața românilor nu va mai fi niciodată la fel. Carmen Harra, previziune terifiantă pentru viitor: „Va fi o experiență catastrofală”

Viața nu va reveni niodată la normalul de dinaintea pandemiei de coronavirus. Carmen Harra anunța schimbările „catastrofale” prin care vom trece, în toamnă.

Viața românilor nu va mai fi niciodată la fel. Carmen Harra, previziune terifiantă pentru viitor: „Va fi o experiență catastrofală”

Încheierea stării de alertă nu va fi finalul pandemiei de coronavirus. Carmen Harra susține să virusul va suferi noi mutații, astfel, orice vaccin creat acum va deveni ineficient în lupta cu răspândirea COVID-19.

„Lucrurile revin încet-încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolvă destul de greu.

În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe”, a spus prezicătoarea Carmen Harra, potrivit ciao.ro.

„Prin toamnă, virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!

Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume”, a adăugat Carmen Harra.

Harra mai spune că, până în anul 2033, lumea va traversa perioadă critică, marcată de transformări majore.

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acum este, de fapt, o lecție karmică! Karma este consecința experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență”, a explicat Carmen Harra.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro