Antena Căutare

Viața unei prezentatoare TV a fost salvată de ochiul ager al unei fane! Ce detaliu a dat de gol o boală necruțătoare

Se uita linitită la emisiunea preferată când a observat un detaliu ce a pus-o pe gânduri. I-a scris imediat pe Facebook prezentatoarei TV și i-a salvat viața! „Dacă nu era ea, medicii mi-au spus că aș fi murit în câțiva ani!”

Viața unei prezentatoare TV a fost salvată de ochiul ager al unei fane! Ce detaliu a dat de gol o boală necruțătoare Galerie
Viața unei prezentatoare TV a fost salvată de ochiul ager al unei fane

O prezentatoare TV îndrăgită din Australia a aflat că ar putea suferi de o boală gravă, chiar de la o fană a emisiunii sale. Femeia observase o excrescență proeminentă pe gâtul vedetei și i-a atras atenția, printr-un mesaj.

Antoinette Lattouf s-a dus imediat la un medic, care a confirmat bănuielile telespectatoarei.

În urma analizelor și testelor, jurnalista a aflat că suferă de o boală autoimună, iar chistul care îi apăruse trebuia extirpat de urgenţă. Cu toate că nu era malign, fiind situat peste corzile vocale, în următorii ani, vedeta și-ar fi pierdut capacitatea de a vorbi, respira sau înghiți.

Medicii i-au explicat că, cel mai probabil, chistul începuse să se dezvolte din perioada copilăriei.

Antoinette, mamă a doi copii, a dezvăluit, într-un interviu emoționant, că recuperarea după operaţie de extirpare a chistului a fost extrem de dificilă şi chiar mai dureroasă decât cele două nașteri.

Salvatoarea, o bunicuță

În toată perioada de recuperare după operație, prezentatoarea TV ținut legătura cu Wendy, bunicuța care a ajutat-o să își depisteze boala.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salvatoarea a primit mulţumiri oficiale şi pe contul de pe reţele de socializare al jurnalistei printr-o postare în care aceasta îşi arată recunoştinţa şi a afirmat că cele două au devenit prietene.

Un set de bijuterii Bvlgari din aur alb, sidef şi diamante, evaluat la 8.500 de euro în Licitaţia cu preţuri descrescăto... Poți să găsești „intrusul” din această fotografie veche? Doar oamenii cu cel mai fin spirit de observație reușesc! FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x