Antena Căutare

Victor Ponta, premierul "social media": App "vPonta", pentru iPhone si iPad

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in curand, isi va lansa "vPonta", o aplicatie (App) speciala pentru gadget-urile Apple, smartphone-ul iPhone si tableta iPad, explicand ca aceasta va creste transparenta decizionala la nivel guvernamental si politic pentru persoanele care ii acceseaza site-ul (blogul personal) si pagina de Facebook.

"Este o aplicatie a mea pentru contul meu de Facebook si site-ul meu, prin care utilizatorii de Apple pot sa aiba acces mult mai rapid la informatiile pe care le postez pe Facebook si pe pagina de net", a declarat premierul, prezent la RoNewMedia, eveniment dedicat industriei digitale, adaugand ca "vPonta" va ajuta la cresterea transparentei atat in ceea ce priveste activitatea Executivului, dar si in zona politica.

"O sa ii rog pe colegii mei, mult mai specialisti decat mine, ca imediat ce luam toate deciziile, fie ca este vorba de decizii guvernamentale in primul rand, dar si de decizii politice sa le pot transmite catre cei interesati", a declarat premierul.

Aaplicatia "vPonta" va putea fi descarcata gratuit din Apple Store.

Foto: Intactimages

SUA: Avion aproape doborat de un obiect zburator neidentificat... O firma franceza le-a facut angajatilor carti de vizita din beton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x