Antena Căutare

VIDEO! A alergat la maratonul de la Chicago cu cateva ore inainte sa nasca!

Cand se afla in saptamana a 39-a de sarcina, marea majoritate a femeilor "alearga" cel mult spre spital. Nu este si cazul americancei Amber Miller. Tanara de 27 de ani, a nascut o fetita, June, la sapte ore dupa ce a alergat la maratonul de la Chicago, scrie Daily Mail. Miller a incheiat cei 42,195 km in 6 ore si 25 de minute. Fetita sa s-a nascut sapte ore mai tarziu si a avut 3,5 kilograme.

"A fost cea mai lunga zi din viata mea. Sunt incantata, dar foarte obosita. La cateva minute dupa ce am incheiat cursa, contractiile au fost mai puternice decat de obciei si am inteles ce se intampla. Cand au devenit regulate, am luat un sandvis si am plecat la spital"

Amber Miller, care participa la al optulea maraton, a primit autorizatia de la medicul sau pentru a participa la cursa, conditia fiind insa sa alterneze intre mars si alergare.

Tanara recunoaste ca, in timpul cursei, a simtit cateva priviri critice din partea celorlalti participanti.

"Stiu de ce sunt in stare. In plus, doctorul mi-a spus ca pot face asta, iar sotul meu a alergat alaturi de mine si m-a sustinut tot traseul", a mai spus curajoasa alergatoare.



Jurnalul

Hobby la 91 de ani: O batranica face bungee jumping... Promovare in stil japonez dupa Fukushima: 10.000 de calatorii gratuite pentru straini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x