Antena Căutare

VIDEO! A aparut un film rar din anii `50 cu efectele LSD

Un material video rar, realizat in anii `50, care prezinta comportamentul unei femei care a luat LSD, a aparut recent pe internet. Filmul a atras atentia jurnalistilor CNN, care au realizat un reportaj pe aceasta tema.



Dupa trei ore, femeia a inceput sa delireze si sa spuna lucruri bizare. „Este aici. Nu simti? Toata camera este asa de colorata. Pot sa simt aerul si sa vad toate moleculele. Tu nu le vezi?", a spus femeia aflata sub efectele drogurilor.

Sute de persoane au participat la astfel de experimente, in anii `50, perioada in care LSD era inca legal. Utilizarea acestui drog a fost declarata ilegala in 1966. Intre 1950 si 1960, au fost realizate numeroase experimente cu LSD iar medicii au ajuns la concluzia ca, in unele cazuri, pot aparea reactii psihologice neplacute, incluzand panica, confuzia puternica si anxietatea.

LSD este numele generic pentru acidul lisergic dietilamida-25. A fost descoperit in 1938 de catre Albert Hofmann, fiind una dintre cele mai puternice substante halucinogene cunoscute. Este o pulbere alba, inodora, cu efecte variabile care isi fac aparitia in decurs de o ora si dureaza in general intre 8 si 12 ore, slabind treptat.

LSD a fost folosit experimental in tratamentul aloolicilor si al pacientilor cu probleme psihice. Acest drog altereaza perceptia, dispozitia si procesele psihologice si poate impiedica coordonarea si abilitatile motorii.



Columbia: A fost capturat primul porumbel traficant de droguri... IMAGINI SOCANTE! Amator luat in coarne de un taur furios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x