Antena Căutare

VIDEO! A cazut sub rotile trenului, dar a supravietuit

O femeie din Marea Britanie s-a impiedicat dupa ce a iesit din metrou si a cazut in spatiul dintre peron si rotile trenului, fiind la un pas sa fie strivita.

Potrivit Daily Mail, femeia se intorcea de la o petrecre de Craciun si era sub influenta bauturilor alcoolice. Purta o palarie de cowboy si era incaltata cu pantofi cu toc.

Cand a iesit din metrou a vrut sa caute ceva in geanta, dar nu a putut sa-si tina echilibrul si a cazut. Era atat de beata, incat nu a putut sa se opreasca din rostogolire si sa evite caderea langa rotile trenului.

A avut mare noroc cu pasagerii din metrou care au observat cazatura ei si au oprit trenul. Dupa ce a fost salvata, a ajuns la spital, avand mai multe taieturi si vanatai.

Politistii britanici au decis sa posteze pe internet imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou pentru a le reaminti oamenilor care sunt efectele consumului excesiv de alcool.

Afla cum si-au petrecut romanii Craciunul in Primul Razboi Mondial!... Magazinele britanice, jenate sa vanda felicitari cu teme religioase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x