Antena Căutare

VIDEO! A crescut alături de gorile şi după 12 ani s-a întors. Momentul revederii a fost de-a dreptul EMOŢIONANT

Tansy Aspinall a crescut alăuri de gorile datorită faptului că părinţii ei lucrează într-o Fundaţie care se ocupă de reabilitarea gorilelor.

Tansy Aspinall a crescut alăuri de gorile datorită faptului că părinţii ei lucrează într-o Fundaţie care se ocupă de reabilitarea gorilelor.

Tansy a crescut în Anglia, la o rezervaţie naturală, alături de gorile care s-au născut în captivitate. Una dintre cele mai bune "prietene" ale ei, pe care a văzut-o ultima dată când fata avea numai 11 ani, a fost eliberată în sălbăticie.

Tânăra a vrut să vadă cum se descurcă gorila în sălbăticie şi s-a dus cu câţiva membri ai Fundaţiei în locul în care stătea animalul.

"Eu şi sora mea ne jucam foarte des cu gorilele. Nu ne era teamă de ele şi de multe ori intram chiar în cuşca lor. Djalta şi Bimms erau preferatele noastre", şi-a amintit Tansy.

Când s-au reîntâlnit, Bimms a recunoscut-o pe Tansy, iar momentele ce au urmat le-a adus lacrimi în ochi. "A venit repede şi ne-am îmbrăţişat. Ne-am rostogolit şi am alergat împreună. Sigur m-a recunoscut. ", povesteşte fata.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ŞOCANT! O femeie s-a trezit în timpul unei operaţii pe CREIER. Ce le-a povestit medicilor te va lăsa mască... Ştiu ce ai făcut astă-vară şi nu e o glumă! Facebook cunoaşte totul despre relaţia ta. Vezi unde se află toate informaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x