Antena Căutare

VIDEO! A gasit o perla intr-o felie de pizza cu scoici

A americanca a avut supriza vietii cand a iesit la pizza: a gasit o perla intr-o bucata din mancare, scrie Huffington Post.

Pamela Levi a crezut ca si-a pierdut un dinte in momentul in care a muscat dintr-o felie de pizza si a simtit un obiect dur. Insa, spre norocul ei, a gasit o perla la un restaurant din Columbia, acolo un se serveste un sortiment de pizza cu scoici.

Patronul localului a fost primul care si-a dat seama de comoara gasita de femeie.

"Am vazut-o pe clienta cum a ramas mirat de ceea ce a gasit in mancare, iar cand m-am uitat cu atentie am vazut ca musca dintr-o perla", a spus acesta.

Femeia se poate considera destul de norocoasa, avand in vedere ca sansele sa gasesti o piatra pretioasa intr-o pizza sunt destul de mici, 1 la 12,000.

"Cand eram mai tanara, am mai auzit la stiri cum cineva gasise tot o perla si m-am gandit ca nu se poate asa cea. Dar iata ca mi s-a intamplat si mie si deci e posibil", a mai spus aceasta.

SUA: Pastravi mutanti, descoperiti in apele din Idaho... VIDEO! La 15 ani a ridicat o masina de aproape o tona pentru a-si salva bunicul de la moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x