Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

VIDEO! Anglia: Un salon de infrumusetare pentru fetite starneste controverse

Un salon de infrumusetare pentru fetele sub 13 ani starneste controverse in Marea Britanie. Pentru cateva sute de lire, micile domnisoare sunt rasfatate ca niste printese. Sunt tunse, le sunt facute unghiile si beneficiaza chiar de un masaj de relaxare.

Aceasta fetita nu a intrat, inca, nici la scoala. Dar frecventeaza deja saloanele de infrumusetare. Manichiura perfecta este atuul oricarei domnisoare, iar ea nu face exceptie de la regula chiar daca are doar 3 ani.

Pe scurt, salonul este locul perfect pentru copiii de la 1 la 13 ani, spune proprietara criticata dur de presa pentru ca ar incuraja maturizarea prematura a copiilor. O afacere prospera, avand in vedere ca un pachet complet, ce include masaj, tuns si vopsit poate ajunge la 500 de lire. Bronzul artificial, inclus initial in oferta, a fost scos.

Nu numai autoritatile de la Protectia Copilului sunt ingrijorate, ci si localnicii. Si totusi, salonul a obtinut toate autorizatiile pentru a se deschide.


Cu toate acestea, locatia nu duce lipsa de clienti, carora nu le pasa de scandalul iscat in jurul salonului.Dailymail.co.uk
Recomandari