Căutare Live

VIDEO! Aşa se face nodul de cravată în stil Matrix

Chiar dacă nu toţi bărbaţii ştiu să facă nod la cravată, există aproape 180.000 de feluri de a-l realiza. Este concluzia unor matematicieni care au studiat nodul de cravată şi au demontat toate cercetările anterioare.

Chiar dacă nu toţi bărbaţii ştiu să facă nod la cravată, există aproape 180.000 de feluri de a-l realiza. Este concluzia unor matematicieni care au studiat nodul de cravată şi au demontat toate cercetările anterioare, relatează Huffington Post.

Suedezii au stabilit că poţi face nodul în 177.147 de feluri, iar unul dintre ele a apărut în pelicula "Matrix Reloaded".

Matematicienii au realizat şi un clip în care fac o demonstraţie a stilului Matrix.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri