Căutare Live

VIDEO! Bunicul e președinte, urmașa e vedetă! Nepoata lui Donald Trump a cucerit internetul: ”Este adorabilă!”

Micuța Arabella Kushner, nepoata președintelui ales al SUA, Donald Trump, a suscitat simpatia a numeroși chinezi, cu un videoclip în care își demonstrează cunoștințele de limbă mandarină, recitând o poezie din epoca de aur a dinastiei Tang, relatează EFE.

Micuța Arabella Kushner, nepoata președintelui ales al SUA, Donald Trump, a suscitat simpatia a numeroși chinezi, cu un videoclip în care își demonstrează cunoștințele de limbă mandarină, recitând o poezie din epoca de aur a dinastiei Tang, relatează EFE, citată de Agerpres.

Imaginile fetiței în vârstă de 5 ani, recitând acest poem, au devenit săptămâna aceasta unul din subiectele cele mai comentate pe rețelele de socializare, unde mii de useri chinezi și-au manifestat surprinderea față de talentul nepoatei lui Trump.

"Este adorabilă", au scris mulți chinezi pe Weibo, platforma similară Twitter, unde clipul micuței Arabella Kushner îmbrăcată într-un tutu roșu și o cămașă stil 'qipao', portul tradițional chinez, a fost văzut de sute de mii de persoane.

Această imagine și multe altele au fost publicate de mama fetiței, Ivanka Trump, la începutul anului însă de abia acum au devenit virale după ce bunicul Trump a câștigat alegerile prezidențiale în SUA.

"China a devenit cea mai importantă economie a lumii", sau "China este viitorul", au fost câteva din mesajele postate pe rețelele de socializare, în timp ce mulți utilizatori au asigurat că președinte ales al SUA demonstrează prin intermediul nepoatei sale că este conștient de acest lucru și că "Trump este un vizionar".

O mașină zăcea de 70 de ani pe fundul lacului când un scafandru a găsit-o. Ce a urmat e incredibil!... 2016 a devenit cel mai cald an din istoria măsurătorilor meteo...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri