Antena Căutare

VIDEO! Cadouri de Craciun pe aeroport

In timp ce unii au indurat de Craciun orele lungi din aeroport, o companie aeriana spaniola si-a rasfatat pasagerii. Ajunsi la destinatie, oamenii au descoperit cu surprindere ca Mos Craciun a venit pe aeroport. In loc de bagaje, pe banda rulanta au aparut darurile pregatite de companie pentru pasageri.

Tarziu, in seara de Ajun, 190 de pasageri au luat avionul din Barcelona. Urmau sa ajunga pe aeroportul din Las Palmas la miezul noptii, adica fix de Craciun. Niciunul nu banuia ca, la sol, cativa angajati ai companiei pregateau de zor cadourile. Odata impachetate, darurile au fost urcate intr-un camion si expediate tot pentru Las Palmas. Adica acolo unde pasagerii care tocmai aterizasera isi asteptau, nerabdatori, bagajele.

Pasagerii au privit uluiti catre cutiile pe care era scris numele fiecaruia. S-au dezmeticit insa rapid si, entuziasti, le-au deschis cu gesturi stangace. Pentru ei, Mosul a venit in primul minut de Craciun.

Foto: techdigest.tv

2011, un an mai bun sau nu? Vezi ce spun astrele!... Galati: A incercat sa se sinucida din cauza duhurilor rele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x