Antena Căutare

VIDEO! Camp petrolier imens, filmat de Statia Spatiala Internationala

Nu au fost multi cei care au reusit sa observe, in materialul video filmat de Statia Spatiala Internationala, luminile unui "oras misterios", situat undeva in regiunea Dakota de Nord, scrie Daily Mail.



"In timp ce camera se deplaseaza spre est, apar tot mai multe locatii cunoscute, in jurul orasului misterios. Sunt luminile de la campul de petrol Bakken din Dakota de Nord", afirma Ken Paulman.

Campul de petrol Bakken este cel mai mare din lume - acoperind aproximativ 520.000 kilometri patrati in Dakota de Nord, Montana si Canada - si a generat multe discutii aprinse, deoarece nimeni nu stie exact care este capacitatea de productie a acestuia. Cantitatea extrem de mare de lumina care a fost observata in aceasta zona, mai spune Paulman, este cauzata in principal de flacarile de la gazele naturale, care sunt folosite pentru a evita suprapresiunea echipamentelor petroliere.

Montajul video HD cuprinde, timp de 5 minute, 18 secvente fotografice captate de pe SSI. Imaginile au fost realizate cu ajutorul unei camere speciale, de tip 4K, de catre membrii expeditiilor 28 si 29, in perioada august-octombrie 2011.


Citeste si Jurnalul

Miracol: Chipul lui Iisus pe o stanca a facut-o sa creada din nou in Dumnezeu... VIDEO! Tunuri anti-mistret cu carbit pe Aeroportul din Iasi ‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x