VIDEO! Cel mai TARE mod de a-ti da demisia: la 4.30 de dimineata, pe versurile lui Kanye West

O tanara a ales un mod cu totul si cu totul inedit de a renunta la jobul sau

Maria Shifrin, de 25 de ani, din Taiwan, si-a dat demisia printr-un clip postat pe Youtube, in care apare dansand in biroul companiei, la 4.30 de dimineata, pe muzica lui Kanye West. "Timp de aproape doi ani, mi-am sacrificat relatiile, timpul si energia pentru acest job. Insa, sefului meu nu-i pasa decat de cantitate si de cate vizualizari are fiecare stire pe care o producem. Asa ca, m-am hotarat sa fac un clip numai al meu", mentioneaza tanara.

In plus, Maria a marturisit ca nu primea pauza de masa, iar programul sau de lucru era schimbat continuu. "Inteleg ca mi-am asumat un risc, insa n-am dat numele companiei si nici al sefului din cauza caruia mi-am dat demisia. In plus, ati vazut cum dansez? Cum ar putea lua cineva in serios asa un clip?", a mai spus fata.

Tanara are de gand sa se angajeze intr-o alta companie, care insa, pune pret pe valoarea angajatilor sai.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri