Antena Căutare

VIDEO! Concert inedit sub pamant, in Pestera Romanesti

Peste doua mii de oameni s-au adunat ieri in Pestera de la Romanesti. Au venit ca la strigare, pentru a vedea un concert unic in Europa. Locul se transforma in fiecare an in sala de spectacol, intr-o traditie initiata de Filarmonica Banatului. In adancurile pamantului, muzicienii au incantat inimile si urechile publicului cu ritmuri de vals si tango.

Ca sa asiste la concertul unic, melomanii au strabatut un drum lung si anevoios. Echipati ca pentru o excrusie, nicidecum pentru o seara de gala, oamenii au urcat aproape 6 kilometri pana la Pestera Romanesti. Efortul lor a fost rasplatit pe deplin de muzicienii Filarmonicii Banatului.

Artistii au dat dovada de multa orginalitate. Au demostrat, de exemplu, ca intr-o pestera, banalul ciocan se poate transforma intr-un instrument muzical. Cu instrumente neconventionale, intr-un spatiu neconventional, artistii au cantat din suflet. Din repertoriu nu au lipsit valsurile, tangoul sau arii de Mozart. Artistii le-au facut o surpriza spectatorilor si au interpretat si altfel de ritmuri, ceva mai moderne.

Concertul din Pestera Romanesti a ajuns deja la cea de-a 27 editie.

FOTO! Ingrozita de fotografiille de la nunta, o femeie s-a casatorit de 2 ori!... O capra, retinuta pentru frauda electorala in Bulgaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x