Antena Căutare

Video. Copii transportați în pungi de plastic. Imagini ireale cu micuții cărați în sacoșe: „Este inuman. Sărmanii, copii...”

Un filmuleț înregistrat zilele trecute într-o localitate uitată de lume ne arată cum copii de diferite vârste sunt băgați în pungi de plastic. Imaginile i-au revoltat pe privitori, care nu concep că așa ceva este posibil într-o perioadă în care tehnologia a atins cote inimaginabile

Un filmuleț înregistrat zilele trecute într-o localitate uitată de lume ne arată cum copii de diferite vârste sunt băgați în pungi de plastic. Imaginile i-au revoltat pe privitori, care nu concep că așa ceva este posibil într-o perioadă în care tehnologia a atins cote inimaginabile.

Episodul a fost imortalizat într-un sat aflat în Vietnam, iar cei mici ajung în pungi de plastic pentru a putea ajunge la școală fără ca hainele să le fie udate de râul care trece prin zonă atunci când acesta iese din matcă.

Vo Giong, conducătorul satului, a declarat că: „Râul ăsta este foarte periculos. Sper ca statul să investească în poduri suspendate cât mai curând pentru ca oamenii să traverseze în condiţii bune”.

Imaginile au fost comentate de utilizatorii rețelelor de socializare, care au rămas șocați de felul în care trăiesc acești micuți: „Este inuman. Așa ceva nu este posibil într-o perioadă în care tehnologia face noi cuceriri”, a scris unul dintre cei care au văzut filmulețul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a întors! Jocul mortal Momo Challenge amenință iar tinerii din întreaga lume! Ce trebuie să faci... Un bărbat nu s-a spălat pe cap timp de 40 de ani! Cum arată astăzi indianul cu plete de doi metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x