Antena Căutare

VIDEO! Cum a evitat un antrenor de gimnastică o tragedie: Eleva sa, la un pas să cadă în cap, după ce a alunecat de la paralele

Un antrenor de gimnastică a devenit erou, după ce și-a salvat studenta de la moarte. Vorbim despre o fracțiune de secundă, în care fata, terminând un exercițiu la paralele, a fost pe punctul de a se lovi la cap în aterizare.

Un antrenor de gimnastică, Vitali pe numele său, a devenit erou, după ce imaginile în care reușește să salveze o gimnastă de o posibilă accidentare gravă au ajuns pe internet. Vorbim despre o fracțiune de secundă, în care fata, terminând un exercițiu la paralele, a fost pe punctul de a se lovi la cap în timpul aterizării.

Potrivit dailymail.co.uk, evenimentul s-a petrecut în timpul Campionatului de Gimnastică artistică feminină din Ontario, Canada, când a văzut-o pe una dintre fetele pe care le antrenează, că își pierde echilibrul, iar mâinile îi alunecă de pe aparat.

Micuţa gimnastă a lăsat repede în urmă incidentul, s-a adunat și i-a mulțumit antrenorului. Momentul în care practic i-aa salvat viaţa elevei sale a fost apludat minute întregi de spectatorii prezenţi la eveniment.

Mișcarea antrenorului a salvat-o pe gimnastă de la o posibilă accidentare gravă; Foto: Daily Mail

De altfel, acesta a fost lăudat pentru prezenţa de spirit și reflexul de care a dat dovadă.

“O perlă e un giuvaer, Un dinte poate fi la fel"! De la pasta de dinţi “Nivea”, la “Bon Bon Oriental”! Cum arătau r... VIDEO Cum au evoluat inelele de logodnă în ultimii 100 de ani. În ce perioadă ţi-ar fi plăcut să fi cerută de soţie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x