Antena Căutare

VIDEO Cum au evoluat inelele de logodnă în ultimii 100 de ani. În ce perioadă ţi-ar fi plăcut să fi cerută de soţie?

Legătura dintre inelele cu diamant şi logodnă este atât de veche, încât nu ne mai imaginăm fericitul moment fără un inel cu briliante.

Legătura dintre inelele cu diamant şi logodnă este atât de veche, încât nu ne mai imaginăm fericitul moment fără un inel cu briliante.

În video-ul prezentat mai jos se vede clar diferenţa dintre inelele din 1910 şi cele din zilele noastre.

În 1910 eleganţa însemna simplitate şi bun gust. Zece ani mai târziu, în 1920 era la modă extravaganţa şi strălucirea, iar inelul de logodnă trebuia să ia ochii.

De la acele modele şi până la cele din 2016, moda inelelor de logodnă a suferit multe transformări. Ţie care ţi-a plăcut cel mai mult?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO! Cum a evitat un antrenor de gimnastică o tragedie: Eleva sa, la un pas să cadă în cap, după ce a alunecat de la p... Galerie FOTO! Tu stai toată ziua pe telefon?! Amintește-ți cum era când jucai fotbal în fața blocului. Așa arată copiii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x