Antena Căutare

VIDEO ”de firmă”! Cum s-au îmbrăcat elevii unui liceu de fițe din Capitală, în prima zi de școală

Haine, genţi şi încălţăminte în valoare de sute de lei, cu logo-urile brandurilor la vedere, sau ţinute care, fără a fi "de firmă", au fost gândite special pentru prima zi de şcoală. Aşa a arătat debutul anului şcolar pentru mulţi liceeni, inclusiv pentru cei de la Liceul "Jean Monnet" din Bucureşti. Dincolo de preocuparea pentru look-ul la reîntâlnirea cu colegii şi cu profesorii, unii dintre adolescenţi s-au declarat deranjaţi de perspectiva de a purta uniformă. Nu puţini sunt cei care cred că le-ar îngrădi libertatea de exprimare şi că ”nu ar avea sens”, argumentul fiind că diferenţele se observă, oricum.

VIDEO ”de firmă”! Cum s-au îmbrăcat elevii unui liceu de fițe din Capitală, în prima zi de școală
| Captur? video

Haine, genţi şi încălţăminte în valoare de sute de lei, cu logo-urile brandurilor la vedere, sau ţinute care, fără a fi "de firmă", au fost gândite special pentru prima zi de şcoală. Aşa a arătat debutul anului şcolar pentru mulţi liceeni, inclusiv pentru cei de la Liceul "Jean Monnet" din Bucureşti.

Dincolo de preocuparea pentru look-ul la reîntâlnirea cu colegii şi cu profesorii, scrie news.ro, unii dintre adolescenţi s-au declarat deranjaţi de perspectiva de a purta uniformă. Nu puţini sunt cei care cred că le-ar îngrădi libertatea de exprimare şi că ”nu ar avea sens”, argumentul fiind că diferenţele se observă, oricum.

O elevă din clasa a XI-a, îmbrăcată cu o bluză albă, fără mâneci, şi o fustă scurtă, de culoare somon, şi încălţată cu pantofi albaştri, cu toc, a spus că ţinuta ei a costat aproximativ 600 de euro, iar geanta, aproximativ 350 de euro. Adolescenta este de părere că uniforma nu are sens, pentru că diferenţele între elevii liceului sunt, oricum, notabile.

”Am zis să fie ceva să nu fie prea elegant, dar nici casual. Cred că poţi să fii îmbrăcat bine şi fără să ai haine de un anumit brand. Geanta a fost 350 de euro. Pe ţinută am dat cam 600 de euro, iar pantofii... Nu mai ţin minte, este o colecţie mai veche. La liceu mi se pare că nu are sens uniforma, pentru că tot se fac diferenţe între noi, între cei cu bani şi cei fără. Adică, se vede, şi, oricum, nu se respectă”, a spus ea.

La deschiderea anului şcolar au venit şi elevi care au cheltuit mai puţin de 200 de lei pe haine, pentru că, au spus ei, firma nu contează.

”Mi-am luat o rochiţă simplă şi m-am machiat simplu. A costat 200 de lei maxim”, ”Nu contează firma, contează cum arată şi să fie comod. Am cheltuit 200 de lei maxim”, au spus doi boboci.

Maimuța care a fost angajată la căile ferate! Babuinul dirija trenurile, schimba macazul precum un om, n-a greșit niciod... Cum arată berea care... se mănâncă. Nu te mai saturi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x