Antena Căutare

VIDEO! Doi polonezi, in Cartea Recordurilor dupa ce s-au casatorit la 5 metri sub apa

Doi logodnici din Polonia au considerat ca o nunta obisnuita nu ar avea prea mult haz. Asa ca au hotarat sa-si uneasca destinele sub apa. Au gasit si un preot-scafandru dispus sa ia parte la aventura, iar nunta a avut un succes atat de mare incat va intra si in Cartea Recordurilor Guinness.



Ceremonia a fost oficiata de un preot contaminat, si el, de pasiunea scufundarilor. Clericul a marturisit ca, desi practica de sase ani inotul subacvatic, nu a mai auzit de o asemenea nunta.

El a fost cu atat mai bucuros sa ia parte la premiera si i-a declarat pe Ewa si Pawel sot si sotie, dupa ce si-au spus, potrivit traditiei, "da", la cinci metri sub nivelul apei. Pentru mai multa siguranta, totusi, cei doi facusera, in prealabil, si o nunta obisnuita.

La inedita ceremonie au luat parte nu mai putin de 275 de invitati, majoritatea scafandri polonezi si straini. Insurateii au consemnat, astfel, un nou record mondial de participare la o nunta sub apa si vor fi rasplatiti cu inscrierea in cartea editata de Guinness.



Citeste si Antena3

Statia Spatiala Internationala ar putea fi evacuata... VIDEO! Vezi cum arata "biserica auto", unde se asculta Liturghia din masina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x