Antena Căutare

VIDEO! Emotionant: Reactia nepretuita a doi caini la revederea stapanului intors din Afghanistan

Cainele este prietenul omului. O dovedeste cazul unui soldat american, abia intors din Afghanistan, care a avut parte de o primire surprinzator de calduroasa din partea cainilor sai. Nici nu a apucat sa intre bine pe usa casei sale, ca cei doi husky efectiv au sarit in bratele sale, dei a fost plecat pentru mai bine de un an de zile, potrivit Daily Mail.

Nic Dunsworthn, din Havelock, Carolina de Nord, a fost coplesit de atentia cainilor sai, Zoie si Isibella, care nu au putut sa nu se bucure de revenirea stapanului lor. Cei doi husky au sarit pe el si au inceput sa il linga pe fata si sa il imbratiseze, spre incantarea sotiei soldatului, care a imortalizat aceste momente emotionante.

"Sotul meu s-a intors din Afghanistan in august, dupa o absenta de aproape un an de zile. Am vrut sa surprind aceste momente, deoarece stiam ca fetele noastre (cei doi husky, Zoie si Isabella) vor fi foarte bucuroase sa revada familia reintregita. Zoie si Isabella isi iubesc tatal", a marturisit Kahly, sotia soldatului.

Vedeti momentul emotionant in VIDEO de mai sus!

Foto: Daily Mail

Gheorghe Zamfir isi scoate la licitatie unul dintre naiuri pentru renovarea unor scoli... Talentul sau nu are limite. Un rus sculpteaza in pepeni, vinete sau mere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x