Antena Căutare

VIDEO EXPLICIT! Dorel, prins în ipostaze intime chiar în dormitorul casei pe care o renova. Proprietarii sunt uluiți de ce au văzut pe camere!

Un cuplu britanic - domnul A și doamna B, au rămas împietriți și plini de dezgust atunci când a constatat că unul dintre muncitorii în construcție angajați pentru a le renova locuința se masturba chiar în dormitorul lor.

Un cuplu britanic - domnul A și doamna B, au rămas împietriți și plini de dezgust atunci când a constatat că unul dintre muncitorii în construcție angajați pentru a le renova locuința se masturba chiar în dormitorul lor, scrie publicația metro.co.uk, citată de jurnalul.ro.

"M-am simțit bolnav, senzația a fost fizică, boală. Am fost extrem de furios. Pentru a descrie cel mai bine senzația pe care am simțit-o, pot spune că a fost ca și cum aș fi fost violat. Mi s-a întors stomacul pe dos, o oroare! Nu ne-am putut întoarce în apartamentul nostru vreme de o săptămână, am locuit la soacra mea", a declarat Mr. A jurnaliștilor.

Totul a ieșit la iveală în momentul în care proprietarii au vizionat camerele video instalate în casă.

Singura măsură ce s-a luat împotriva muncitorului a fost concedierea sa, poliția fiind incapabilă să-l sancționeze.

Cutremurător: Au vrut ca bebeluşul să fie lângă ei, însă niciodată nu s-au gândit la asta! Ce s-a întâmplat apoi i-a dăr... Mânca cinci pungi de chipsuri pe zi şi i se spunea "BALENA"! Acum, arată ca un top model şi bărbaţii se holbea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x