Antena Căutare

VIDEO! Horoscop: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 9 mai!

Cristina Demetrescu a prezentat, la Acces Direct, horoscopul zilei de 9 mai. In sfarsit, dupa o perioada marcata de instabilitate, ne vom regasi linistea.

Pe 9 mai sunt doua planete care pasesc in semne de pamant. Mercur, dupa luni intregi de pendulare, trece pe semnul taurului, iar Luna pe capricorn. Practic, se anunta o revenire la ritmul nostru natural. Vom avea mai multa rabdare si ne vom recapata logica. Seriozitatea este cuvantul de baza, cel putin pentru ziua de 9 mai.

Chiar daca aceasta stare nu va dura prea mult, dupa spusele Cristinei Demetrescu, multe probleme isi vor gasi rezolvarea.

In sfarsit, berbecii vor ajunge la concluzia ca "vorba lunga e saracia omului", in timp ce pentru tauri se anunta o perioada de vacanta, in care se vor simti satisfacuti si multumiti.

Situatia este ceva mai tensionata, insa, pentru gemeni. Nativii din aceasta zodie vor simti o nevoie de izolare, pe care si-o vor manifesta sub diferite forme.

Vezi horoscopul complet al zilei de 9 mai!



foto: yourhoroscopesonline.com

VIDEO! Mexic: Talk-show politic, cu ochii in decolteul asistentei... A incercat sa isi impresioneze prietenii, insa a ajuns la terapie intensiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x