Căutare Live

VIDEO! I s-a rupt coarda in timp ce facea bungee jumping!

Erin Langworthy, o australianca de 22 de ani, a cazut intr-un rau dupa ce coarda cu care facea bungee jumping s-a rupt in doua. In mod miraculos, femeia a supravietului!

Potrivit Huffington Post, tanara a sarit de pe un pod peste raul Zambezi, la granita dintre Zimbabwe si Zambia. Inainte sa se arunce de pe pod, a fost incurajata de turistii din zona.

Dar coarda s-a rupt, iar femeia a cazut in raul in care se aflau si crocodili. Bucata de coarda care i-a ramas atasata de corp s-a prins in pietrisul si namolul din rau, tanara reusind cu greutate sa innoate pana la mal.

In urma cazaturii, Erin a stat o saptamana internata intr-un spital din Africa de Sud. Avea o coasta rupta si mai multe zgarieturi.

Foto: hepta.ro

Vezi noua galaxie spirala, descoperita de Hubble!... FOTO! Cele mai artistice iluzii optice...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri