VIDEO: I-a atras atenția o fotografie din ziar și a privit-o mai atent! Ce a descoperit această femeie apoi

 

Jaquelyn Martin, fotograf de profesie, a fost profund impresionată de un om al străzii extrem de tânăr, care tremura de frig, într-o zi de iarnă. A știut din prima clipă că acel cadru pe care-l va lua va avea impact, însă nu s-a gândit că va schimba o viață.

”M-am prezentat, i-am întins mâna, dar el n-a fost receptiv. Și-a pronunțat doar numele, ”Nick”. Imaginea lui a ajuns, însă, în ziarul USA Today, iar o femeie, pe nume Michelle, l-a recunoscut. Era chiar mama lui.”, a povestit Jaquelin, conform Viral Nova.

Nick sau Nicholas A. Simmons, în vârstă de 20 de ani, dispăruse de acasă de patru zile și nu-și luase cu el nimic. Nici o geacă, nici telefon și nici mașină. Familia era extrem de îngrijorată și alertase autoritățile, dar Nick nu era de găsit. Până într-o zi, când imaginea inedită a fost observată de mama lui.

Acum, însă, acesta s-a reîntors în sânul familiei, unde beneficiază de toată atenția. Iar Jaquelyn a rămas cu satisfacția că imaginea pe care a imortalizat-o a reunit o familie într-un moment de cumpănă.

Sursa: Viralnova

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe