Antena Căutare

VIDEO. Imaginile şocante cu acest bărbat au devenit virale: Îşi înfige nişte cârlige în ochi şi apoi trage după el o maşină. Cum este posibil?!

Numit “bărbatul cu ochii de oţel”, Andrew uimeşte lumea întreagă cu abilităţile sale. Ultima sa încercare, însă, a şocat toţi internauţii: acesta a tras o maşină după el cu... ochii!

Numit “bărbatul cu ochii de oţel”, Andrew uimeşte lumea întreagă cu abilităţile sale. Ultima sa încercare, însă, a şocat toţi internauţii: acesta a tras o maşină după el cu... ochii!

Andrew este deţinătorul mai multor recorduri “Guinness”, dar cea din imaginile de mai jos pare ruptă de realitate. Bărbatul trage după el o maşină de aproape două tone doar cu puterea ochilor.

VIDEO. Imaginile şocante cu acest bărbat au devenit virale: Îşi înfige nişte cârlige în ochi şi apoi trage după el o maşină. Cum este posibil?!

Acesta îşi agaţă două cârlige speciale de globul ocular şi apoi leagă funia de un SUV. “Durerea este incredibil de mare, dar merită. Desigur, nu încercaţi asta acasă!”, a declarat Andrew.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a întors acasă după mai bine de 3 ani! El este primul om care a încojurat planeta pe monociclu!... ORAȘUL FANTOMĂ! Toate drumurile sunt crăpate, din ele iese foc, non-stop! Vor arde până în 2267. În fosta înfloritoare u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x