Antena Căutare

VIDEO! Indonezienii se trateaza de boli pe sinele de cale ferata

O ciudata forma de tratament medical este tot mai populara in capitala Indoneziei. Bolnavii se intind pe sinele caii ferate electrificate, pentru ca trecerea curentului electric prin corp sa-i faca sanatosi. Nici medicii, nici autoritatile feroviare nu reusesc sa combata asa-zisa terapie.

Locuitorii orasului Jakarta sunt convinsi ca daca se culca intre sinele de cale ferata, undele campului magnetic existent in acel loc ii vor vindeca de orice boala, inclusiv diabet sau reumatism.

In ciuda apelurilor repetate ale medicilor si autoritatilor, fenomenul a luat o amploare deosebita. Intrebati daca nu ar fi mai potrivita o vizita la medic, cei ce practica aceasta inedita forma de terapie au declarat ca oricum nu au bani de asa ceva, iar acum, nici nu mai au nevoie de specialisti, pentru ca au descoperit remediul universal: fluxul magnetic dintre sine.



VIDEO! Un american s-a catarat pe gardul Casei Albe si a "plonjat" fix pe peluza prezidentiala... VIDEO! Vezi un spectacol inedit de bule de sapun!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x