Antena Căutare

VIDEO ÎNFRICOŞĂTOR! Trei tineri au fost posedaţi de diavol, după un simplu joc! Reacţia lor este ŞOCANTĂ!

Trei tineri americani au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost posedaţi de spirite rele, în timpul unui joc de Ouija.

Trei tineri americani au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost posedaţi de spirite rele, în timpul unui joc de Ouija.

Alexandra Huerta, în vârstă de 22 de ani, se juca Ouija cu fratele şi vărul ei, în casa de vacanţă dintr-un sat din Mexic. La câteva minute după, tinerii au intrat în transă şi păreau a fi posedaţi de diavol.

Paramedicii au sosit de urgenţă, la apelul părinţilor, şi i-au găsit pe cei trei în stare de inconştienţă. Tremurau, aveau halucinaţii, nu auzeau şi nici nu puteau vedea. După intervenţia medicilor, tinerii şi-au revenit complet, însă au tras o sperietură zdravănă.

Ouija este un boardgame prin care, se spune, că poţi invoca spiritele din lumea de dincolo. Multe religii interzic folosirea lui, fiind considerat o uneltă a diavolului.

Nebunia ȘOARECILOR! Rozătoarele, antrenate pentru a practica SPORTURI EXTREME!... VIDEO ŞOCANT! Şi-a rupt mâna în timpul unui meci de skandenberg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x