Antena Căutare

VIDEO! Lectie de viata: Nu pot merge, insa sunt campioni la baschet!

Nu pot merge, dar pot juca baschet! Este povestea unor tineri care, cu mult curaj si cu vointa, si-au depasit limitele si au demonstrat ca sunt niste invingatori. Se antreneaza in fiecare saptamana si spera sa devina cei mai buni.

Au toata viata inainte, insa, privita dintr-un alt unghi fata de cum o facem noi. Pe ei, destinul i-a invatat ca, atunci cand vrei, poti!

"E o mare lupta. Si toata lumea vrea sa castige, vrea sa fie primul. Daca au ajuns sa joace baschet in scaun cu rotile, asta inseamna ca au ajuns intr-un punct in care chiar sunt la fel ca toti ceilalti", a spus Corina Iftode, director adjunct al Fundatiei Motivation.

Se misca repede, incat abia le prinzi toate miscarile. Folosesc scheme de baschet deja cunoscute si se bucura de fiecare moment petrecut pe teren. Insa, putini stiu ca, pentru asta, au nevoie de scaune construite special.

Ionut este unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei. Are acum 23 de ani. La 3, a ajuns sub rotile unui autocar. Si-a pierdut atunci ambele picioare, nu si optimismul.

"Practic eu m-am nascut asa. Eu asa consider. Mi-a fost mult mai usor sa ma adaptez, decat daca eram invatat sa merg, sa alerg si dupa aceea sa o iau de la capat. Nu mi se pare ca daca esti intr-un carucior cu rotile nu poti sa faci ceva ce nu ai putea daca ai fi un om intreg ca sa zic asa", a marturisit Ionut. Ii place mult sportul si are planuri mari: vrea sa ajunga la Olimpiada de la Rio!

La fel si colegii lui, mai ales ca deja au o multime de premii luate la competitii nationale si internationale.

Un paradis si doua locuri ce nu apar pe harta... Patru ani din "viata" unei banci, in imagini. Vezi aici GALERIA FOTO inedita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x