Antena Căutare

VIDEO! Lovotics, robotul care are abilitatea de a iubi

O echipa de cercetatori din Singapore a realizat imposibilul. Ei au construit un robot care are abilitatea de a iubi si l-au denumit, cum altfel, decat Lovotics. Desi mai este loc de imbunatatiri, robotul a castigat deja simpatia celor care l-au intalnit.

Robotul arata ca un ghem de blana alba si a fost programat in functie de interactiunea dintre doi oameni indragostiti. Acei oameni care se intalnesc, daca sunt interesati unul de celalalt, incearca sa isi copieze comportamentul, de la miscarile corpului la gesturi. Acest robot incearca sa faca acelasi lucru pentru a creste probabilitatea dragostei.

Lovotics poate sa se indragosteasca, moment in care se apropie de aleasa sa si lumineaza in diverse culori.
Robotul are microfoane, camere de filmat si senzori care-i permit sa-si recunoasca proprietarul si, cu putin noroc, sa construiasca o relatie cu acesta.

Desi sunt mandri de realizarea lor, cercetatorii recunosc ca mai au de parcurs un drum lung pana vor ajunge la varianta perfecta a robotului.

Conceptul de robot care poate sa iubeasca a fost primit cu entuziasm de asiatici, care asteapta cu nerabdare si varianta finala a proiectului.

Delfinii vaneaza cu ajutorul simturilor electrice... Doi pestisori de acvariu au supravietuit 134 de zile fara hrana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x