Antena Căutare

VIDEO! NASA recruteaza astronauti pe Youtube

NASA este in cautare de noi astronauti, si cum mai bine sa gaseasca noi recruti decat pe YouTube? In videoclipul de promovare, insusi administratorul Agentiei, Charles Bolden, se ocupa de recrutarea viitorilor membri ai programului spatial nord-american.

Care sunt conditiile pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca? Acestia trebuie sa fie cetateni americani, civili sau militari, si sa fie licentiati in inginerie, stiinta sau matematica.

directorul operatiunilor de zbor se teme ca odata cu plecarea veteranilor, NASA ar putea ramane cu un deficit de oameni. De aceea, a decis sa-i incurajeze chiar el pe potentialii candidati.

Charles Bolden spera ca aceasta campanie sa aduca in jur de 55 de noi astronauti. Unul din noii absolventi va avea sansa sa zboare catre statia spatiala in 2013.



Foto: NASA

Vezi o serie de fotografii uimitoare care arata frumusetea Pamantului!... FOTO! Marea Britanie: O femeie si-a tatuat personajele din Twilight pe tot corpul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x