Căutare Live

VIDEO! NASA recruteaza astronauti pe Youtube

NASA este in cautare de noi astronauti, si cum mai bine sa gaseasca noi recruti decat pe YouTube? In videoclipul de promovare, insusi administratorul Agentiei, Charles Bolden, se ocupa de recrutarea viitorilor membri ai programului spatial nord-american.

Care sunt conditiile pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca? Acestia trebuie sa fie cetateni americani, civili sau militari, si sa fie licentiati in inginerie, stiinta sau matematica.

directorul operatiunilor de zbor se teme ca odata cu plecarea veteranilor, NASA ar putea ramane cu un deficit de oameni. De aceea, a decis sa-i incurajeze chiar el pe potentialii candidati.

Charles Bolden spera ca aceasta campanie sa aduca in jur de 55 de noi astronauti. Unul din noii absolventi va avea sansa sa zboare catre statia spatiala in 2013.Foto: NASA

Vezi o serie de fotografii uimitoare care arata frumusetea Pamantului!... FOTO! Marea Britanie: O femeie si-a tatuat personajele din Twilight pe tot corpul...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri