VIDEO: Nici moartea n-a putut să stea în calea dorinţei sale de a fi mireasă! O femeie s-a căsătorit cu iubitul mort, iar imaginile macabre au făcut furori

 

Nan Thippharat, o femeie din Thailanda, a şocat o lume întreagă după ce a decis să se căsătorească cu iubitul ei, care se stinsese în urma unui atac de cord.

S-au văzut, s-au plăcut şi au început o poveste de iubire frumoasă, dar care s-a terminat brusc şi într-un mod cumplit. Pentru că n-a putut să accepte faptul că iubitul ei s-a stins înainte de a-i îndeplini visul de a deveni mireasă, Nan a îmbrăcat rochia albă.

Extrem de îndurerată şi cu lacrimi în ochi, aceasta s-a măritat cu bărbatul care-i promisese o nuntă ca-n poveşti. Astfel, în cadrul unei ceremonii macabre, aceasta s-a căsătorit cu bărbatul care-i fusese alături ani de zile. Mai mult de atât, momentul a fost imortalizat şi a făcut furori pe reţelele de socializare.

"Am visat la nunta noastră. Mi-am imaginat mâinile noastre împreunându-se. Odihneşte-te în pace. Te iubesc, Fiat. Vreau să ştii că visul nostru a devenit realitate", a scris ea în descrierea imaginilor postate pe Facebook.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe