Antena Căutare

VIDEO! O familie din Brazilia traieste cu sapte tigri in casa

Un mare iubitor de animale din Brazilia traieste alaturi de sapte tigri. Ii lasa sa doarma in casa, sa inoate in piscina si chiar sa o plimbe in spate pe nepotica lui, relateaza Daily Mail.

Ary Borges are sapte tigri si refuza sa creada ca este in pericol pentru ca isi petrece timpul alaturi de anilale care cantares peste 200 de kilograme fiecare. Barbatul sustine ca, daca le ofera respectul cuvenit, nu vor ataca: „Nu am fost niciodata ingrijorat de faptul ca fiicele mele traiesc alaturi de aceste animale. Trebuie sa le arati animalelor respect si iubire – asa poti sa primesti inapoi acelasi lucru”.

In urma cu opt ani, brazilianul a salvat doi tigri de la un circ si le-a construit un sanctuar in gradina lui. Apoi, a inceput sa isi transforme proprietatea intr-o crescatorie de tigri, pana cand autoritatile au descoperit ca nu are permis pentru asa ceva. Acum, planuieste sa deschida un parc special pentru aceste animale, insa pana atunci, cei sapte tigri raman la el acasa.

Cele trei fiice ale brazilianului plimba animalele, le hranesc si chiar le dau voie sa vina in bucatarie la ora mesei. Chiar si una dintre nepoatele crescatorului de tigri sta foarte aproape de ei, fara teama, insa tatal ei nu este prea incantata de asta. Este singurul membru al familiei care crede ca este intr-un pericol constant din cauza tigrilor.

Foto: YouTube

VIDEO! O noua moda pe strazile din SUA: Grafiti vizibil doar atunci cand ploua!... Cea mai puternica familie din Romania, demonstratie de forta, la Neatza cu Razvan si Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x