Antena Căutare

Video! O televiziune japoneza a intrerupt programul de stiri: "Un OZN s-a prabusit in Oceanul Pacific!"

In 5 decembrie 2012, o televiziune nipona a facut un anunt socant anuntand ca un OZN s-a prabusit in apele Oceanului Pacific, in apropiere de insula Okinawa. In urma incidentului, la fata locului au fost vazute mai multe masini de politie, pompieri, cat si ambulante.

Chiar inaintea incidentului, au fost efectuate mai multe fotografii care demonstreaza cum obiectul spatial cade spre pamant, scrie efemeride.ro. Pozele nu sunt foarte clare, dar sursele oficiale japoneze sustin ca sunt singurele probe pe care le pot oferi opiniei publice.

“Prin aceasta fotografie am vrut sa aratam lumii ca prabusirea OZN-ului este reala. Fotografia confirma ceea ce cetatenii din Okinawa au vazut cu cateva zile in urma. Vrem sa aducem nava spatiala la suprafata intr-o singura bucata si depunem toate eforturile“, sustine Yoshido Hari, purtatorul de cuvant al armatei nipone. “Nu este o gluma. Un OZN s-a prabusit in mare si in prezent se afla tot acolo si solutia optima ar fi sa putem scoate nava spatiala intacta la suprafata“, a mai declarat Hari.

Diverse zvonuri au inceput sa circule cu privire la incidentul de la Okinawa. Unele sustin ca este un fals grosolan care din diverse motive a fost pus in scena de grupari misterioase. Pentru a face lumina in aceasta poveste stranie, la care au asistat foarte multi martori oculari, armata japoneza a prezentat o fotografie si un punct de vedere care confirma veridicitatea intamplarii.

Din cauza importantei evenimentului, mai multi oameni de stiinta americani au fost trimisi spre Okinawa pentru a participa la scoaterea imensului OZN din apa. Acest eveniment este de o importanta extrema pentru ca se incearca pastrarea navei intacte pentru conservarea tehnologiei si tuturor informatiilor disponibile la bordul sau.

Purtatorul de cuvant al armatei japoneze intrebat de presa daca si alte fotografii vor fi facute publice, a spus ca “deocamdata nu exista alte fotografii, dar imediat dupa ce nava spatiala va fi scoasa la suprafata cu siguranta ca dovezile vor fi facute publice“.

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Dansul, ridicat la rang de arta: Breakdance pe muzica lui Bach... VIDEO! Cea mai proasta gluma: Si-au aruncat prietenul in fata unui rechin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x