Antena Căutare

VIDEO! Oposumul sasiu Heidi a slabit si este "pregatit" pentru fani!

Ochii ei patrunzatori i-au adus faima, aparitia intr-un trailer de film si peste 300 de mii de prieteni pe Facebook! Dar, pana ieri, publicul n-a putut-o vedea in carne si oase. V-ati dat seama ca nu vorbim despre o vedeta obisnuita, ci despre Heidi, oposumul sasiu. De ce a fost tinut departe de ochii curiosilor pana acum? Din cauza bolii secolului: obezitatea.

Se spune ca ochii care nu se vad se uita. Heidi este fiinta care ne demonstreaza contrariul. Tocmai privirea a fost cea care i-a adus faima. La inceputul acestui an, cateva poze cu Heidi au aparut pe internet si au devenit virale imediat.

Desi are deja statut de super vedeta, e prima oara cand ingrijitorii de la gradina zoologica o scot pe Heidi in lume. Pana acum, ea a stat in sectia de medicina veterinara a gradinii zoologice, pentru ca era obeza. Dar s-a vindecat.

Heidi a pierdut un pic din greutate. Ea cantareste acum 4,3 kilograme.

Poate sa sape, poate sa se catere si are un loc unde se poate retrage, departe de ochii oamenilor.

Ramane de vazut daca Heidi se va ridica la acelasi nivel la care a ajuns, in 2007, puiul de urs polar Knut. Ursuletul a adus Gradinii Zoologice din Leipzig un profit de un milion de euro.


FOTO! Vezi cum arata tatuajele generatiei Facebook!... VIDEO! Retelele de socializare salveaza vieti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x