Antena Căutare

VIDEO! Ora Pamantului - modalitatea perfecta de a ne proteja planeta

Natura, soare, liniste. V-ati gandit vreodata ca toate aceste lucruri ar putea disparea intr-o zi? Iar cei care le fac rau suntem chiar noi.



Anul acesta se contureaza o editie si mai ampla, fata de anii trecuti, prin participarea a peste cinci mii de orase din 130 de tari. Pe 26 martie, de la 20.30 la 21.30, fiecare om poate participa la salvarea pamantului, prin simplul gest de a stinge lumina. In aceasta ora, orice persoana poate diminua impactul negativ pe care il are asupra mediului.

"Exista atat lucruri mici, cat si lucruri mari pe care le putem face. Si nu ne referim la sacrificarea stilului de viata, ci despre faptul ca putem face lucrurile si altfel decat ne-am obisnuit. In momentul de fata, studiile arata ca, zilnic, consumam cu 50% mai multe resurse decat poate produce planeta", a declarat Ioana Betianu, coordanator Earth Hour Romania.

Acest proiect este construit in asa maniera incat oamenii sa inteleaga importanta reciclarii, reutilizarii, dar si a reducerii consumului de electricitate.



FOTO: flickr.com

Marea Britanie: Permise de port-arma, pentru copii sub 10 ani... O femeie de 92 de ani si-a impuscat vecinul pentru ca nu a sarutat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x