Antena Căutare

VIDEO: Peste TREI milioane de oameni au lăcrimat la clipul ăsta! Învaţă să fii TU, aparenţele pot înşela

Oricât de rea ţi s-ar părea, viaţa are întotdeauna ceva bun pentru tine. Fie că momentul în care vei zâmbi va veni acum sau mai târziu, important este că tu să crezi în el şi niciodată să nu te compari sau să-ţi doreşti să fii o altă persoană

Oricât de rea ţi s-ar părea, viaţa are întotdeauna ceva bun pentru tine. Fie că momentul în care vei zâmbi va veni acum sau mai târziu, important este că tu să crezi în el şi niciodată să nu te compari sau să-ţi doreşti să fii o altă persoană.

Pentru că, de cele mai multe ori, aparenţele înşală, iar cel pe care tu îl crezi mai bun decât tine s-ar putea să fie, în realitate, mult mai slab!

Aşa stau lucrurile şi în "My Shoes", un scurtmetraj ce vorbeşte despre greşeala pe care multă lume o face: dorinţa de a fi altcineva! Clipul a fost vizionat de aproape trei milioane de oameni, mulţi dintre ei recunoscând, pe reţelele de socializare, că nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

Norocul este de parte vărsătorilor! Horoscopul zilei de 25 iunie... Apariţie SENZAŢIONALĂ la "Neatza": Rolla Sparks a venit "îmbrăcată" în jucării!...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x